ascunde meniul

Dormag Auto Consult

Revendica-ti afacerea

Str. Despot Voda Nr. 46

BUCURESTI

0722366499

L-V 9-19 S 9-14
5.0/5 - 4 comentarii

Specializari:

Rulare Motor Geometrie Franare Electrica Directie Alimentare

Marci deservite:

Audi, BMW, Dacia, Mini, Seat, Skoda, VW

Comentarii:Adauga comentariu

Cristi 19 December 2016
Nota: 1 / 5

Primul service unde m-am dus cu actuala masina a fost DORMAG. In cazul ca nu se deduce din experentele colegilor, subliniez ideea: NU RECOMAND Problema mea: eroare senzori placute frane fata (voiam sa cumpar un senzor nou); eroare senzor ploaie si lumina \"Rezolvarea\": s-au urcat in masina ca la ei acasa, in salopeta si cu jegul pe maini, au zgariat masina la urcarea pe elevator, si au obtinut fail la toate problemele. Am plecat cu senzorul la pachet. A venit si domnul sef a carui aura de misticism nu o contest insa recomandarile lui am ales sa le ignor:cica trebuia sa schimb maneta de comanda a stergatoarelor ca sa functioneze senzorul, de asemenea comanda luminilor trebuia schimbata. Eroarea de senzor la placutele de frana fata nu a disparut. Am ales sa-l iau la pachet si sa-l schimb in alt service odata cu placutele daca situatia o va impune. Singurul lucru bun a fost ca am plecat de la ei cu un surub al antifutului de roti care am constatat acolo ca-mi lipsea.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
Dragos 09 July 2014
Nota: 0 / 5

sunt nemultumit datorita ofertei de pret pentru manopera cu piesele clientului si informarii incomplete pentru cele defecte.M-am simtit pacalit dupa ce initial mi se facuse o oferta pentru manopera de 150 lei iar dupa ce au introdus masina in service si s-au uitat la ea consultandu-se cu patronul s-a ajuns la suma de 600lei.Cam exagerat.Nu contest priceperea echipei de mecanici,electricieni samd insa dupa experienta asta prefer sa caut un alt service auto.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
boss 01 December 2012
Nota: 5 / 5

Servicii de calitate,piese originale,profesionalism,preturi decente!!! Recomand !

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 1
Marian 05 October 2012
Nota: 5 / 5

Am fost zilele trecute pe acolo cu o mica problema la motor pe care ma chinui de ceva timp sa o rezolv. Baietii sunt profi ce sa zic ,diagnoza rapida au gasit problema ,au inlocuit piesa respectiva si problema a fost rezolvata. SI sunt sigur ca au inlocuit-o pentru ca am fost lasat sa stau langa masina nu ca in alte service-uri Sigur pentru alta problema o sa merg direct acolo.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
florentina 05 October 2012
Nota: 5 / 5

Am fost si eu cu masina pentru o revizie la Dormag de unde am plecat foarte multumita. Mecanicii au foat foarte eficienti si rapizi, de asemenea si restul personalului. Am sa revin cu drag.

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
ionescu a 05 October 2012
Nota: 5 / 5

PROFESIONISTI,RAPIZI SI SPECIALIZATI ! FOLOSESC PIESE ORIGINALE BMW SI PRETURILE SUNT CORECTE ! APARATURA DE DIAGNOZA ORIGINALA BMW ! BRAVO! CALITATE OCCIDENTALA! BRAVO!

Consideri acest comentariu util? 0 Da Nu 0
1

Adauga comentariu

Service-uri din zona

Di-bas Motors

Adresa: Str. Turnatorilor Nr. 2

Auto Leader Top

Adresa: Str. Episcopul Radu Nr. 59

C & I Meridian Service

Adresa: Str. Gheorghe Palade Nr. 20