ascunde meniul

Auto Clima

Revendica-ti afacerea

Arad, Calea Radnei nr.203

Arad, Arad

0744791100

L-V 9-18
5.0/5 - 5 comentarii

Marci deservite:

Multimarca

Comentarii:Adauga comentariu

Ackermann 27 April 2013
Nota: 4 / 5

Am fost cu sistemul de aer conditionat in acest service unde am ramas impresionat de ce se poate face in acest service.Daca la reprezentanta mi-a spus ca trebuie schimbate toate conductele de Ac si aste la un pret de 800 ron bucata !!!!! ,in acest service Auto Clima din Calea Radnei 203 mi-a confectionat ei acele conducte la sfert de pret si incarcare cu freon, schimbarea uleiului in compresor ,dezinfectarea sistemului Ac s-au efectuat cu aparatura de ultima generatie. Recomand cu mare incredere ! Sunati la 0744791100 si intrebati de dl.Dan. Cafeaua am servit-o din partea casei !

Consideri acest comentariu util? 9 Da Nu 5
Dumitrescu Ioan 15 August 2013
Nota: 5 / 5

Am ajuns in Romania si am ramas fara AC la masina la intoarcere spre locul de munca in Spania.Afara +40 grade cu o fetita de 2 ani si cealalta de 3ani care plingeau tot timpul la caldura infernala din masina.Era duminica si am gasit acest numar pe internet.Am sunat si am fost informati ca duminica nu este program .Cind am spus ca am 2 copii mici in masina si trebuie sa ajungem in Spania a deschis special service-ul pentru noi.A rezolvat problema intr-o ora (o conducta sparta de la AC) si va rog sa ma credeti a dat de mincare si copiilor mei. Mai sunt si profesionisti si oameni cu suflet in Romania.Felicitari pentru profesionalism si educatia pe care ati primit-o. Nota 10 cu felicitari !

Consideri acest comentariu util? 6 Da Nu 2
Elena 27 October 2014
Nota: 5 / 5

Am o fetita de 4 ani. Am fost cu ea la toti doctorii alergologi si nu au gasit de unde face asa o alergie , am programat-o la Tm acelasi lucru . Nu au rezolvat nimic . Am programat -o la Szeged intre timp mi -a cedat aerul conditionat la masina. La o discutie cu o prietena mi -a recomandat sa vin la acest service si sa il caut pe Dl. Daniel. Am fost acolo chiar cu fiica mea si a gasit o conducta de la aerul conditionat sparta . Au rezolvat -o in aproximativ 40 min . Povestind despre fetita ce probleme am cu ea mi -a propus sa dezinfectam instalatia ac si interiorul masinii cu ozon ca si test ptr fetita . Acest serviciu l-am primit gratuit din partea firmei. Fetita nu a mai avut nimic si dupa o luna m-am intors la acest service sa repet acea dezinfectie. Recomand cu mare incredere . Va multumim!

Consideri acest comentariu util? 2 Da Nu 1
cretulescu vasile 09 August 2013
Nota: 5 / 5

Am ramas fara AC la volkswagen passat in drum spre arad. L-am sunat pe d-l Dan si ne-a spus prin telefon ce sa-i facem. Ii multumim din suflet pe aceasta cale si recomand tuturur celor cu probleme la AC sa apeleze cu incredere la numarul de telefon 0744791100. Nota 20 pentru acest service.

Consideri acest comentariu util? 2 Da Nu 0
Anghelescu Ioan 16 April 2016
Nota: 5 / 5

Se lucreaza profesional. Dupa ce mi-a explodat un furtun la ac , am ajuns si eu necajit in acest service. Spun necajit dupa ce am dat 2,3 tel si m-am interesat cat costa unul nou. Concluzia mea finala. Extrem de politicos , foarte serviabil si foarte priceput. In 50 de min am avut din nou ac la masina functional si fara sa cumpar nici un furtun sau alta piesa . A reparat-o pe a mea cu garantie. Felicitari !

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 0
Daniel Mihailescu 14 February 2014
Nota: 5 / 5

Am cumparat o masina Toyota lovita in partea dreapta fata cu gindul ca o repar si o vind ca sa fac 2-300 euro la ea.Socoteala de acasa nu pusca cu ce-a din piata. Cind am ajuns la reparatia Ac o conducta rupta de la ac, care ocoleste bidonasul cu solutia de spalare parbriz costa noua 1400 ron. Am inlemnit. Am sunat in accest service cu recomandarea unui prieten care fusese in acest service si am ramas blocat cind am vazut cum mi-au construit conducta de care aveam nevoie. Ac a functionat fara probleme si asa am si vindut-o. Credeti-ma nici nu se observa ca nu e originala. Multumesc Dl .Dan revin cu mare placere si va recomand tuturor cunostintelor mele. Bine ca nu au plecat toti meseriasii din tara.

Consideri acest comentariu util? 1 Da Nu 0
1

Adauga comentariu

Service-uri din zona